Welkom op Femplaza

Studenten van de FEM kunnen (na toestemming van hun docent) via Femplaza webruimte aanmaken en docenten kunnen eveneens zelf websites aanmaken via Femplaza.

Inloggen

Aanmelden

Middels dit formulier kun je je aanmelden voor het gebruik van webruimte om een website te bouwen. Het gebruik is alleen toegestaan voor onderwijsdoeleinden in het kader van een project, onderwijsprogramma, cursus, stage of anderszins. Nadat je dit aanvraagformulier volledig hebt ingevuld, druk je op de verzendknop. Indien je aanvraagformulier volledig is ingevuld, ontvang je per e-mail een bevestiging van je aanvraag.

Het is alleen mogelijk gebruik te maken van webruimte als de betrokken student (tutor, projectbegeleider, docent, ...) toestemming van een bevoegd persoon heeft gekregen om de site in gebruik te nemen. Uiteraard gelden naast de algemene voorwaarden van de provider, de algemene FEM-richtlijnen voor het gebruik van de beschikbaar gestelde webruimte en tevens de randvoorwaarden die door de Naam docent zijn aangegeven.

Je volledige naam:

Je studentnummer:

Je opleiding:

Je e-mailadres:  @student.han.nl

Gewenste sitenaam:  .femplaza.nl
 
Gewenste pakket:

Doel:
Korte omschrijving.

Wachtwoord "Mijn Femplaza":
Bepaal zelf je wachtwoord voor de beheertool.

Beoordelende docent:

Akkoord: Ik ga hierbij akkoord met de algemene voorwaarden die gesteld zijn door Smart Forward Internet (provider), heb kennis genomen van de privacy voorwaarden, ben op de hoogte van de regelgeving van de HAN en houd me aan de regels die beoordelende docent heeft opgesteld.

 
Je volledige naam:

Werkzaam bij instituut:

Je e-mailadres:  @han.nl

Gewenste sitenaam:  .femplaza.nl
 
Gewenste pakket:

Doel:
Korte omschrijving.

Wachtwoord "Mijn Femplaza":
Bepaal zelf je wachtwoord voor de beheertool.

Akkoord: Ik ga hierbij akkoord met de algemene voorwaarden die gesteld zijn door Smart Forward Internet (provider), heb kennis genomen van de privacy voorwaarden, ben op de hoogte van de regelgeving van de HAN.